Lemonpasta med rejer. Hertil sprød salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 200 gramfrosne rejer
  • 1 stksquash
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 0.5 dlolivenolie
  • 1 stkøkologisk citron
  • 50 gramhasselnødder
  • 1 stkhjertesalat
  •  revet parmesan
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En virkelig nem og hurtig pastaret, som, hvis du er virkelig hurtig, kan laves på ca. 20 minutter. Lækker frisk pasta med masser af citron, rejer og friskrevet parmesan på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Kom rejerne i en sigte og overhæld dem med kogende vand. Skyl og riv squashen på den grove side af et rivejern og hak basilikum fint. Rør olivenolie sammen med saften fra citronen, salt og peber. Vend det hele sammen med pastaen.

3. Rist hasselnødderne på en tør pande til de får lidt farve. Skyl hjertesalaten og skær den i mundrette stykker. Vend hjertesalat, ristede hasselnødder, lidt olivenolie, salt og peber sammen.

4. Server lemonpastaen med rejer, toppet med masser af frisk revet parmesan og sprød salat på siden. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dufte og smage på citronen. De kan også hjælpe med at smage til. Ekstra smag: Vend revet citronskal i pastaretten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre