Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En fyldig og mættende linsesuppe med røde linser, blomkålsris fra frost, hakkede tomater og kokosmælk serveret med creme fraiche på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 200 gramrøde linser
- 1 spskkarry
- 1 spskspidskommen
- 0.5 spskstødt kardemomme
- 350 gramfrossen blomkålsris
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 5 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl de røde linser.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg, karry, spidskommen og kardemomme.3
Tilsæt de røde linser, blomkålsris, hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon. Lad retten simre i ca. 25 min. Rør jævnligt undervejs så den ikke brænder på. Smag til med salt og peber.4
Server linsesuppen i skåle og top med creme fraiche og evt. friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dufte til krydderierne og røre i suppen.
Ekstra smag: Top med friske koriander.