Linsesuppe med kokosmælk. Hertil creme fraiche.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 2 stksnackpeber
  • 1 spskkarry
  • 1 spskspidskommen
  • 250 gramrøde linser
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 4 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 dlcreme fraiche 38%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Linsesuppe med kokosmælk. Hertil creme fraiche.

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

En lækker og fyldig suppe med røde linser, snackpeber, hakkede tomater, kokosmælk, spidskommen og karry serveret med creme fraiche på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 2 stksnackpeber
  • 1 spskkarry
  • 1 spskspidskommen
  • 250 gramrøde linser
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 4 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 dlcreme fraiche 38%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af hvidløg og løg og hak det groft. Skyl snackpeberne, fjerne kernehuset og skær dem i grove tern.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits hvidløg, løg, snackpeber, karry og spidskommen. Skyl linserne og tilsæt herefter linserne og lad dem steg med i et par minutter.

3. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon. Lad suppen simre i ca. 20 min. og gerne længere hvis du har tid. Husk at røre i suppen undervejs.

4. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

5. Server suppen i skåle og top med creme fraiche. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af hvidløg og løg og skylle snackpeberne.

Ekstra smag: Top med friske koriander og citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre