Lun rodfrugtsalat med salatost. Hertil hvidløgsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramkartofler
  • 400 gramblandede rodfrugter
  • 1 stksquash
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 1 spsktørret timian
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 fedhvidløg
  • 50 gramrucola
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lun rodfrugtsalat med salatost. Hertil hvidløgsdressing.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En skøn efterårsret med bagte rodfrugter, peberfrugt og squash vendt med rucola og salatost. Serveret med en hurtig hvidløgsdressing som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramkartofler
  • 400 gramblandede rodfrugter
  • 1 stksquash
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 1 spsktørret timian
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 fedhvidløg
  • 50 gramrucola
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skræl kartofler og rodfrugter. Skyl squashen og peberfrugten. Pil skrællen af rødløget. Skær det hele i grove tern og vend det sammen med olivenolie, timian, salt og peber.

3. Kom rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 min.

4. Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg, salt og peber.

5. Vend de bagte rodfrugter og grøntsager sammen med rucola og salatost.

6. Server den lune rodfrugtsalat med hvidløgsdressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af rødløg og hvidløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre