Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
0 min
Koldskål smager fantastisk! Og koldskål med hindbær smager om muligt endnu bedre! Og det allerbedste? Koldskålen tager maks 10 minutter at lave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkpasteuriserede æggeblommer
- 2 spskvaniljesukker
- 0.5 stkcitron
- 60 gramsukker
- 1 literkærnemælk
- 250 gramhindbær
Fremgangsmåde
1
Pisk æggeblommer, vaniljesukker, revet citronskal og sukker rigtig godt sammen i en skål. Tilsæt derefter kærnemælken.2
Tilsæt hindbærrene og blend sammen med en stavblender, til farven er fin og rød, og der ikke er flere klumper tilbage.3
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde ingredienser i skålen og piske det hele sammen. De skal selvfølgelig også smage koldskålen til!
VIGTIGT: Bruger du frosne hindbær, skal de, af hensyn til evt. bakterier, først ha' et hurtigt opkog i min. 1 min, og derefter køles hurtigt ned igen i f.eks. fryseren, inden du bruger dem.