Lynhurtig hindbærkoldskål med citron

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkpasteuriserede æggeblommer
  • 2 spskvanillesukker
  • 0.5 stkcitron
  • 60 gramsukker
  • 1 literkærnemælk
  • 250 gramhindbær
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Koldskål smager fantastisk! Og koldskål med hindbær smager om muligt endnu bedre! Og det allerbedste? Koldskålen tager maks 10 minutter at lave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pisk æggeblommer, vanillesukker, revet citronskal og sukker rigtig godt sammen i en skål. Tilsæt derefter kærnemælken.

2. Tilsæt hindbærrene og blend sammen med en stavblender, til farven er fin og rød, og der ikke er flere klumper tilbage.

3. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde ingredienser i skålen og piske det hele sammen. De skal selvfølgelig også smage koldskålen til!

VIGTIGT: Bruger du frosne hindbær, skal de, af hensyn til evt. bakterier, først ha' et hurtigt opkog i min. 1 min, og derefter køles hurtigt ned igen i f.eks. fryseren, inden du bruger dem.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre