Lynhurtige butterdejstwisters med kanelsukker

Ingredienser

( Ca. 30 stk. )

  • 1 stkæg
  • 0.5 spskstødt kanel
  • 60 gramsukker
  • 2 stkbutterdej i rulle
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi elsker hurtige og nemme snacks! Her har vi lavet butterdejstwisters med kanelsukker. De bliver lækre sprøde og søde og er perfekte som en lækker eftermiddags- eller weekend-snack. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Pisk ægget godt sammen. Bland kanel og sukker sammen i en skål. Rul begge ruller butterdej ud, pensl den ene med sammenpisket æg og top med kanelsukker.

3. Læg den anden rulle butterdej ovenpå. Skær dejen over i to lige store stykker på den lange side. Skær herefter dejen ud i strimler på ca. 3-4 cm i bredden.

4. Lav nu snoninger på hver dej-strimmel så de "twister". Læg de snoede "frøsnappere" på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl igen med æg.

5. Bag butterdejstwisterne i 15-20 minutter til de er let gyldne. Så må der guffes - velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smøre æg på dejen. De kan også drysse med kanelsukker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre