Lynhurtige kokosmakroner

Ingredienser

( 12 stk. )

  • 1 stkæg
  • 80 gramsukker
  •  salt
  • 100 gramkokosmel
  • 1 spskhvedemel
  • 1 tskvanillesukker
  • 100 grammørk chokolade
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De her kokosmakroner er perfekte til eftermiddagssnack eller et sødt indslag i madpakken. Ligesom de er super nemme at lave, hvis du får uanmeldte gæster på besøg. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 190 grader varmluft.

2. Pisk æg, sukker og en knivspids salt sammen til det skummer. Tilsæt kokosmel, mel og vanillesukker og rør det sammen.

3. Form små kugler eller toppe af kokosmassen og læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 10 - 15 minutter.

4. Smelt imens chokoladen i enten mikroovnen eller over et vandbad.

5. Dyp bunden eller siden af kokosmakronerne i chokoladen og lad dem køle af.

6. Nemt, ik'? Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til piske æggemassen sammen (med hjælp fra dig, hvis de ikke er så gamle). De kan også være med til at dyppe makronerne i chokoladen - og selvfølgelig prøvesmage!

 
Slip for chokoladepletter på tøjet

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre