Lynstegt grønt med hakket svinekød og vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 0.5 stkspidskål
  • 300 gramrevne gulerødder
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket svinekød
  • 200 gramfrosne ærter
  • 25 gramsesamfrø
  • 5 spsksoya
  • 0.5 dløsterssauce
  • 2 stklime
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Wokretter er nemme at lave og smager virkelig godt! Her har vi lavet en udgave med hakket svinekød, masser af grønt og smagt til med soya og østerssauce. En lækker familieret med masser af smag. Du kan sagtens udskifte svinekød med kyllingekød, hvis du synes. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Snit skyllet spidskål fint og riv gulerødderne på et rivejern, hvis du ikke bruger den færdige udgave. Skær skyllet peberfrugt i strimler, hak hvidløget fint og skær løget i både.

3. Varm en god sjat olivenolie op i en wok eller en dyb pande og svits hvidløg og hakket svinekød.

4. Tilsæt de øvrige grøntsager og varm godt igennem.

5. Rist imens sesamfrø på en tør pande ved middelvarme, til de begynder at dufte. Ryst panden lidt undervejs, så de bliver vendt og husk at holde øje, så de ikke bliver sorte.

6. Smag kød og grøntsager til med soya og østerssauce. Begyndt med lidt og tilføj løbende mere, til du synes, at smagen er, som den skal være. Måske skal du bruge lidt mindre - og måske lidt mere, end der står i ingredienslisten.

7. Server wokretten med vilde ris, ristede sesamfrø og limefrugter. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Tilføj chili, ristede sesamfrø og friske koriander eller basilikum.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre