Måltidssalat med couscous, bagt hokkaido og mozzarella. Hertil sennepsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Couscous og bagt hokkaidogræskar
  • 150 gramcouscous
  • 1 stkhokkaidogræskar
  • 1 dåsekikærter
  • 50 gramhasselnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  • Dressing og salat
  • 4 spskolivenolie
  • 2 spsksød sennep
  • 1 spskhonning
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkhjertesalat
  • 150 grammini mozzarella
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Måltidssalat med couscous, bagt hokkaido og mozzarella. Hertil sennepsdressing.

I samarbejde med

En fyldig måltidssalat med couscous, hokkaidogræskar, kikærter, rød peberfrugt, hjertesalat, hasselnødder og mozzarella. Retten serveres med en simpel dressing af olivenolie, honning og sød sennep. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Couscous og bagt hokkaidogræskar
  • 150 gramcouscous
  • 1 stkhokkaidogræskar
  • 1 dåsekikærter
  • 50 gramhasselnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  • Dressing og salat
  • 4 spskolivenolie
  • 2 spsksød sennep
  • 1 spskhonning
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkhjertesalat
  • 150 grammini mozzarella

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Kog couscousen efter anvisningen på pakken.

3. Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær det i små tern.

4. Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand. Vend kikærterne sammen med græskarternene, hasselnødder, lidt olivenolie, salt og peber. Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 15 minutter.

5. Rør olivenolien sammen med sennep, honning, salt og peber i en skål.

6. Skyl peberfrugten og hjertesalaten. Fjern kernehuset fra peberfrugten og skær den i små tern. Skær hjertesalaten i strimler.

7. Vend alle ingredienserne sammen og top med mozzarellakugler og sennepsdressingen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre