Madpakke-muffins med banan, blåbær og kokosmel

Ingredienser

( Ca. 16 stk. )

  • 4 stkbananer
  • 100 gramhavregryn
  • 25 gramkokosmel
  • 6 stkæg
  • 0.5 spskstødt kanel
  • 0.5 spskbagepulver
  • 0.5 spskvanillesukker
  • 0.1 spsksalt
  • 100 gramblåbær
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det kan være svært at finde den helt rigtige 10'er mad til ungerne, men de her muffins med banan og blåbær smager suverænt godt, og så er de (næsten) uden tilsat sukker. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Del bananerne i grove stykker i en skål og blend dem godt sammen med de øvrige ingredienser (undtagen blåbær) med en stavblender, til du har en ensartet masse. Halver blåbærerne og vend dem i dejen.

3. Hæld dejen i muffinforme og bag dem i ca. 20 minutter, eller til der ikke hænger dej ved, når du prikker i dem med en strikkepind.

4. Lad muffinsene køle af - og så må der guffes! Du kan også fryse dem ned og tage en op hver morgen, så er de klar til 10'er mad. De er ca. 2-3 timer om at tø op. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle banerne og komme det hele i skålen. De kan også halvere blåbærene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre