Madpandekager til madpakken - med skinke, blomkål og feldsalat

Ingredienser

( 10 stk. )

  • 50 gramfeldsalat
  • 3 stkæg
  • 0.25 spsktørret oregano
  • 200 gramblomkålsris
  • 100 gramskinkestrimler
  • 3 spskhvedemel
  • 1 tsksalt
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det kan somme tider være svært at finde den rigtige snack til børnenes madpakker, men de her madpandekager, der blot spises som de er, fyldt med skinke, blomkål og feldsalat, smager altså virkelig godt! God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kom skyllet feldsalat, æg og oregano i en minihakker og giv det er snurretur til det er finthakket.

2. Tilsæt blomkålsris, skinke, hvedemel og salt og rør det sammen.

3. Steg pandekagerne i olivenolie ved middel varme på en stor sliplet-pande - der kan ca. være fire pandekager på en pande.

4. Server pandekagerne som snack i madpakken eller som tilbehør til aftensmaden. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hælde ingredienser i dejen og stege pandekagerne på panden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre