Madpandekager

Ingredienser

(16 stk. )

  • 4 stkæg
  • 5 dlhvedemel
  • 1 tsksalt
  • 1/2 dlolivenolie
  • 5 dlmælk
  •  smør- til stegning
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Madpandekager

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Hos Mambeno ELSKER vi pandekager lige så meget, som vores børn gør. Og det gode ved pandekager er, at de både kan spises til dessert - og aftensmad! Her får du vores opskrift på perfekte madpandekager, som du kan fylde med det, du allerbedst kan lide.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkæg
  • 5 dlhvedemel
  • 1 tsksalt
  • 1/2 dlolivenolie
  • 5 dlmælk
  •  smør- til stegning

Fremgangsmåde

1. Pisk æg sammen med hvedemel og salt.

2. Tilsæt olivenolie og mælk lidt efter lidt. Pisk til dejen er glat og uden klumper.

3. Steg pandekagerne i smør på en slip-let pande ved jævn varme.

4. Fyld dem med det, du har allermest lyst til.

5. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du ikke kan piske klumperne ud af dejen, så brug en stavblender. Du kan også hælde alle ingredienserne i en blender, hvis du har sådan en i køkkenet.

Og husk, at børn elsker både at spise og bage pandekagerne. Så tag dem med i køkkenet og lad dem få deres egen pande og palet. Skulle der mod forventning være pandekager tilovers, kan de sagtens fryses. Du kan også sagtens fryse dejen, hvis du ikke vil lave alle pandekager på en gang. Så har du til en hurtig omgang næste gang, familien får lyst til madpandekager :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre