Mango- og avocadosalat med friske koriander og agurk

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmango
  • 1 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 0.5 pottefriske koriander
  • 2 stkavocado
  • 1 stklime
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En skøn salat der passer perfekt til mexikansk eller indisk mad. Men den kan altså også sagtens serveres til klassiske deller! Den er lavet med både mango, avocado, koriander, agurk og rødløg. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl mangoen og fjern stenen. Skær frugtkødet i små tern. Skyl agurken og skræl rødløget. Skær begge dele i små tern. Skær iceberg i mundrette stykker. Hak koriander fint og tag lidt fra til topping.

2. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern.

3. Band mango, agurk, rødløg, salat, avocado og koriander og smag til med saften fra en lime, salt og peber.

4. Server salaten til mexikansk eller indisk mad - eller frikadeller! Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære agurk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre