Marineret filet m. ovnkartofler og valnødder. Hertil pæresalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrødløg
  • 650 gramkartofler
  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 50 gramvalnødder
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkpære
  • 50 gramsalatmix
  • 3 spskolivenolie
  • 1 spskeddike
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker ret med en færdigmarineret svinefilet og kartoffelskiver bagt i ovnen med valnødder. Serveret med en simpel og lækker pæresalat med feta. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Pil skrællen af rødløget og skær den ene halvdel i skiver - den anden halvdel skal gemmes til salaten.

2. Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i skiver og vend dem med rødløget, en god sjat olivenolie, salt og peber.

3. Fordel kartofler, rødløg og filet i et ovnfast fad og bag det i ovnen i ca. 25 min. Hak valnødderne og lad dem bage med de sidste 10 min.

4. Skyl agurken, pærerne og salaten. Skær agurken, pærerne og resten af rødløget ud efter eget ønske. Vend det hele sammen med olivenolie, eddike, salt og peber i en skål.

5. Hæld væden fra salatosten og fordel osten henover salaten.

6. Skær svinefileten i skiver og server sammen med ovnbagte kartoffelskiver og valnødder og den sprøde pæresalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle pærerne og pille skrællen af rødløget. Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre