Svinefilet med bagt blomkål og kartofler. Hertil basilikumdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stkblomkål
  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en simpel og lækker ret med marineret svinefilet og bagt blomkål i ovnen, kogte kartofler og en basilikumdressing med revet citronskal. Fileten kan også steges på grillen, hvis vejret er til det. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

3. Pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Fordel blomkål og svinefileten på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 min.

4. Skyl basilikummen og hak den fint. Rør basilikummen sammen med creme fraiche, salt, peber og citronskal.

5. Server svinefileten sammen med bagt blomkål, kogte kartofter og basilikumdressing som dryppelse. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre