Marineret filet med kartofler og grønt i ovnen. Hertil paprikadressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stksquash
  • 20 stkcherrytomater
  • 200 grambrune champignon
  • 2 stkrødløg eller alm. løg
  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskketchup
  • 0.5 spskpaprika
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  •  olivenolie
  •  tørret timian
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en skøn ret med dansk færdigmarineret svinefilet med tomat og ramsløg. Bagt med kartofler og grøntsager i ovnen eller på grillen og serveret med salatost på toppen og paprikadressing på siden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft - grøntsagerne skal ind som det første.

2. Skyl kartoflerne, squashen og tomaterne og rens champignonerne. Skær kartoflerne i halve og squash, champignoner og løg i grove stykker. Vend kartofler og grøntsager sammen med en god sjat olivenolie, timian, salt og peber. Fordel det i et stor ildfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen.

3. Brun svinefileten af i lidt olivenolie på en pande eller fyr op under grillen. Læg fileten ovenpå kartoflerne og grøntsagerne og lad det bage videre i ca. 20 min., til fileten er gennemstegt eller svagt rosa.

4. Rør creme fraiche sammen med ketchup og paprika i en lille skål.

5. Server den lækre filet med kartofler og grøntsager og fordel salatosten på toppen eller som tilbehør sammen med paprikadressingen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne, røre dressingen sammen og smage den til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre