Marineret svinefilet med stegte champignonger og løg. Hertil ovnkartofler og sprød salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 310 gramfærdig salat med dressing
  • 1 stkløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Marineret svinefilet med stegte champignonger og løg. Hertil ovnkartofler og sprød salat.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Færdigmarineret svinefilet er mør, lækker og nem aftensmad. Vi serverer fileten med pandestegte champignoner og løg, kartofler bagt i ovnen og en færdigsnittet salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 310 gramfærdig salat med dressing
  • 1 stkløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i grove stykker og vend dem med olivenolie, salt og peber. Fordel kartoflerne og svinefileten på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 min.

3. Vend den færdigsnittede salat sammen med den tilhørende dressing.

4. Pil skrællen af løget og hak det fint. Varm en pande op med olivenolie og steg løg og champignoner gyldne.

5. Skær svinefileten i skiver og kom de stegte løg og champignoner henover. Server svinefileten sammen med de lækre ovnkartofler og den sprøde salat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende salaten sammen med den tilhørende dressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre