Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En smagfuld marineret svinefilet serveret med en cremet grøntsagssovs lavet med en færdigsnittet ratatouilleblanding, tomatpuré og cremefine. Vi serverer retten med ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 500 gramfrossen ratatouille
- 1 dlvand
- 2,5 dlcremefine 15%
- 90 gramtomatpuré
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.2
Læg svinefileten i et ovnfast fad med en sjat vand i bunden og steg den i ovnen i ca. 25 min.3
Varm en gryde op med olivenolie og steg ratatouilleblandingen. Tilsæt vand, cremefine, tomatpuré og bouillon og lad det simre i ca. 10 min. Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber. Du kan evt. tilsætte stegeskyen fra fadet for at give sovsen endnu mere smag.4
Server svinefileten med den cremede ratatouille og dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og ris i en gryde. De kan også smage til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.