Marineret svinefilet med spaghetti, tomatsauce, revet ost og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 310 gramfærdig salat med dressing
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Marineret svinefilet med spaghetti, tomatsauce, revet ost og salat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Vi har sammensat en super lækker og nem omgang aftensmad med marineret svinefilet, spaghetti, færdiglavet pastasauce, revet parmesan og salat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 310 gramfærdig salat med dressing
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Brun svinefileten af på en pande i lidt olivenolie - sørg for at få al marinaden fra kødet med. Hæld lidt vand på panden, sæt låg på og lad det simre. Fileten skal have 20-25 minutter alt efter tykkelse til kødsaften er klar og ikke lyserød.

2. Kog spaghettien som anvist på pakken.

3. Opvarm pastasaucen i en gryde. Tilsæt evt. væden fra panden for at give ekstra smag.

4. Bland den færdighakkede salat med dressingen.

5. Server svinefileten i skiver sammen med pasta, tomatsauce, revet parmesan på toppen og salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten med dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre