Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
10 min
Vi har sammensat en super lækker og nem omgang aftensmad med marineret svinefilet, spaghetti, færdiglavet pastasauce, revet parmesan og salat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 300 gramfuldkornsspaghetti
- 480 gramfærdig pastasauce
- 310 gramfærdig salat med dressing
- 100 gramrevet parmesan
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Brun svinefileten af på en pande i lidt olivenolie - sørg for at få al marinaden fra kødet med. Hæld lidt vand på panden, sæt låg på og lad det simre. Fileten skal have 20-25 minutter alt efter tykkelse til kødsaften er klar og ikke lyserød.2
Kog spaghettien som anvist på pakken.3
Opvarm pastasaucen i en gryde. Tilsæt evt. væden fra panden for at give ekstra smag.4
Bland den færdighakkede salat med dressingen.5
Server svinefileten i skiver sammen med pasta, tomatsauce, revet parmesan på toppen og salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten med dressingen.