Marineret svinefilet med spaghetti, tomatsauce, revet ost og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 310 gramfærdig salat med dressing
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har sammensat en super lækker og nem omgang aftensmad med marineret svinefilet, spaghetti, færdiglavet pastasauce, revet parmesan og salat som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Brun svinefileten af på en pande i lidt olivenolie - sørg for at få al marinaden fra kødet med. Hæld lidt vand på panden, sæt låg på og lad det simre. Fileten skal have 20-25 minutter alt efter tykkelse til kødsaften er klar og ikke lyserød.

2. Kog spaghettien som anvist på pakken.

3. Opvarm pastasaucen i en gryde. Tilsæt evt. væden fra panden for at give ekstra smag.

4. Bland den færdighakkede salat med dressingen.

5. Server svinefileten i skiver sammen med pasta, tomatsauce, revet parmesan på toppen og salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten med dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre