Masala-suppe med røde linser. Hertil hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stksquash
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 4 dlkokosmælk
  • 6 dlvand
  • 200 gramrøde linser
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en vegetarisk suppe med masser af smag. Suppen er lavet med en færdig tikka masala sauce, hakkede tomater, røde linser og revet squash. Serveret med hvidløgsflutes. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl squashen og rive den på den grove side af et rivejern.

3. Kom hakkede tomater, tikka masala sauce, kokosmælk, vand, røde linser, squash og bouillon i en dyb gryde og bring det i kog. Skru herefter ned for varmen og lad suppen simre i ca. 25 min. Husk at røre i gryden undervejs. Smag til med salt og peber.

4. Lun flutene i ovnen.

5. Server masala-suppen med creme fraiche på toppen og lune hvidløgsflutes på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle linserne. Ekstra smag: Top med friske koriander og citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre