Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En hurtig bulgursalat med grønne bønner, pære, avocado og kogte æg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 grambulgur
- 6 stkæg
- 300 gramfrosne bønner
- 1 stkrødløg
- 2 stkpære
- 2 stkavocado
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken. Kom æggene i kogende vand og kog dem i ca. 9 min. Kog de frosne bønner i ca. 5 min. Overhæld herefter æg og bønner med koldt vand.2
Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern.3
Skyl pærerne, fjern kernehusene og skær dem ud efter eget ønske.4
Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i små tern.5
Vend bulgur, bønner, rødløg og pærer sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.6
Server bulgursalaten i skåle og top med avocado og æg. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.