Max 15 min.: Bulgursalat med æg, bønner og pære

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 grambulgur
  • 6 stkæg
  • 300 gramfrosne bønner
  • 1 stkrødløg
  • 2 stkpære
  • 2 stkavocado
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Bulgursalat med æg, bønner og pære

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En hurtig bulgursalat med grønne bønner, pære, avocado og kogte æg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 grambulgur
  • 6 stkæg
  • 300 gramfrosne bønner
  • 1 stkrødløg
  • 2 stkpære
  • 2 stkavocado
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken. Kom æggene i kogende vand og kog dem i ca. 9 min. Kog de frosne bønner i ca. 5 min. Overhæld herefter æg og bønner med koldt vand.

2. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern.

3. Skyl pærerne, fjern kernehusene og skær dem ud efter eget ønske.

4. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i små tern.

5. Vend bulgur, bønner, rødløg og pærer sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.

6. Server bulgursalaten i skåle og top med avocado og æg. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre