Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En super hurtig og simpel chicken tikka masala. Vi har brugt en færdig tikka masala-blanding og kyllingestrimler og tilsat tomatpuré og kokosmælk. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 350 gramkyllingestrimler
- 400 gramfrossen tikka masala-blanding
- 70 gramtomatpuré
- 4 dlkokosmælk
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits kyllingestrimlerne og tikka masala-blandingen. Lad det stege i et par minutter.3
Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.4
Server chicken tikka masala i skåle med dampende varme bulgur. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med friske koriander.