Max 15 min.: Chicken tikka masala med bulgur

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 350 gramkyllingestrimler
  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 70 gramtomatpuré
  • 4 dlkokosmælk
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Chicken tikka masala med bulgur

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En super hurtig og simpel chicken tikka masala. Vi har brugt en færdig tikka masala-blanding og kyllingestrimler og tilsat tomatpuré og kokosmælk. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 350 gramkyllingestrimler
  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 70 gramtomatpuré
  • 4 dlkokosmælk
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits kyllingestrimlerne og tikka masala-blandingen. Lad det stege i et par minutter.

3. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

4. Server chicken tikka masala i skåle med dampende varme bulgur. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre