Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En super nem og hurtig pølseret! Pasta i en cremet tomatsauce med ærter serveret med stegte pølser og parmesan på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 1 stkløg
- 1 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 1 spsktørret oregano
- 2.5 dlcremefine 15%
- 300 gramkyllingepølser
- 400 gramfrosne ærter
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løget og hak det fint. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika og løg. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano og cremefine og lad sovsen simre i 5 min.3
Imens sovsen simrer: Skær kyllingepølserne i skiver. Varm en pande op med olivenolie og steg pølserne.4
Vend de frosne ærter i sovsen og lad den simre i ca. 1 min. Vend pastaerne sammen med sovsen eller server det hver for sig.5
Server den cremede pølseret i skåle og top med parmesan. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.