Max 15 min.: Cremet tomatsuppe med friskost. Hertil pasta.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 5  dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 gramfriskost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lynhurtig tomatsuppe med masser af smag. Vi har bl.a. brugt en færdig ratatouilleblanding fra REMA 1000 for at gøre det ekstra nemt. Suppen røres med friskost og serveres med pasta. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits ratatouilleblandingen i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, vand og smuldret bouillon og lad det simre i ca. 8 min.

3. Tilsæt friskost og blend suppen glat med en stavblender. Smag til med salt og peber.

4. Server suppen i små skåle og top med pasta og evt. friske krydderurter såsom purløg, basilikum, persille eller lignende, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage suppen til og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre