Max 15 min.: English dinner med pølser, baked beans, spejlæg og tomat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 280 gramkålpølser
  • 4 stkæg
  • 2 stktomater
  • 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
  •  femkornsbrød
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Klassisk engelsk morgenmad minder egentlig mere om aftensmad. Det er nemt og lynhurtigt at lave: 15 minutter og kun fem ingredienser: Pølser, brød, baked beans, spejlæg og tomater. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg pølserne på begge sider på en pande med lidt olie.

2. Slå æggene ud på en anden varm pande med lidt olie. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

3. Skyl og halver tomaterne og steg dem på panden med pølser og spejlæg.

4. Lun baked beans i en gryde. Rist brødet på en brødrister eller lun det i ovnen.

5. Server pølserne sammen med spejlæg, tomater, bønner og ristet brød. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at slå æggene ud. De kan også halvere tomaterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre