Max 15 min.: Fajitabowl med kylling og kidneybønner. Hertil hvidløgsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 dåsekidneybønner
  • 40 gramfajita spice mix
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 stkavocado
  • 2.5 dlfraiche 5%
  • 1 fedhvidløg
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Fajitabowl med kylling og kidneybønner. Hertil hvidløgsdressing.

I samarbejde med

3.0, Meget populær

En lækker bowl med hakket kylling og kidneybønner stegt med fajita-krydderi, bulgur, en færdigblandet salat, peberfrugt, agurk, avocado og hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambulgur
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 dåsekidneybønner
  • 40 gramfajita spice mix
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 stkavocado
  • 2.5 dlfraiche 5%
  • 1 fedhvidløg
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingekødet. Kom kidneybønnerne i en si og overhæld dem med vand. Tilsæt kidneybønner og smag til med fajita-krydderi, salt og peber.

3. Skyl agurk og rød peber og skær begge dele i tern. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern.

4. Rør fraiche sammen med presset hvidløg.

5. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsbowl. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre