Max 15 min.: Flødekartofler og fyldig salat med krydret kikærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1400 gramfærdige flødekartofler
  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskpaprika
  • 3 spsksoya
  • 0.25 spsktørret oregano
  • 75 gramsalatmix
  • 2 stkæbler
  • 125 gramsukkerærter
  • 100 gramsaltede mandler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Flødekartofler og fyldig salat med krydret kikærter

I samarbejde med

3.3, Meget populær

Nem aftensmad til travle dage! Super nemme og lækre flødekartofler, der er lavet på forhånd og blot skal varmes. Serveret med en fyldig salat med stegte kikærter, æbler, sukkerærter og saltede mandler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1400 gramfærdige flødekartofler
  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskpaprika
  • 3 spsksoya
  • 0.25 spsktørret oregano
  • 75 gramsalatmix
  • 2 stkæbler
  • 125 gramsukkerærter
  • 100 gramsaltede mandler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Tilbered flødekartoflerne som anvist på pakken. Hæld de færdige flødekartofler i et fad.

2. Hæld vandet fra kikærterne og steg dem på en pande med lidt olie, paprika, soya og oregano. Steg dem ved middelvarme i 7-10 minutter og smag til med salt og peber.

3. Skyl salat, æbler og sukkerærter. Skær æblet i tynde både og halver sukkerærterne. Hvis dine børn ikke kan lide blandet salat, kan du tage lidt æbler og sukkerærter fra som gnavergrønt.

4. Hak mandlerne og bland dem med salat, æbler, sukkerærter og kikærter og top med valgfri dressing.

5. Server flødekartoflerne med den fyldige salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære æbler og sukkerærter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre