Max 15 min.: Frikadeller med pasta, broccoli og tomatsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 180 gramblomkål- og broccoliblanding
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frikadeller med pasta, broccoli og tomatsauce

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En simpel og hurtig ret til travle dage. Færdigstegte kalkun- og kyllingefrikadeller serveret med fuldkornspasta kogt med blomkål og broccoli og toppet med en færdig pastasauce. Nemt og lækkert. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 180 gramblomkål- og broccoliblanding
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand. Lad blomkål- og broccoliblandingen koge med i de sidste 2-3 min.

2. Kom pastasaucen i en kasserolle og bring den i kog. Smag til med salt og peber.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg frikadellerne.

4. Server kalkun- og kyllingefrikadellerne med pasta, blomkål, broccoli og tomatsauce. Velbekomme!

Tip

Tips til de mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre