Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En simpel og hurtig ret til travle dage. Færdigstegte kalkun- og kyllingefrikadeller serveret med fuldkornspasta kogt med blomkål og broccoli og toppet med en færdig pastasauce. Nemt og lækkert. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspastaskruer
- 180 gramblomkål- og broccoliblanding
- 480 gramfærdig pastasauce
- 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne i letsaltet vand. Lad blomkål- og broccoliblandingen koge med i de sidste 2-3 min.2
Kom pastasaucen i en kasserolle og bring den i kog. Smag til med salt og peber.3
Varm en pande op med olivenolie og steg frikadellerne.4
Server kalkun- og kyllingefrikadellerne med pasta, blomkål, broccoli og tomatsauce. Velbekomme!Tip
Tips til de mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.