Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En nem opskrift med færdigstegte kalkun- og kyllingefrikadeller. Serveret med en hurtig pastasalat med sukkerærter eller grønne asparges, ærter og rucola vendt med pesto og mozzarella på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 grampennepasta med fuldkorn
- 125 gramsukkerærter
- 200 gramfrosne ærter
- 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
- 35 gramrucola
- 130 gramrød pesto
- 125 grammozzarella
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Blancher sukkerærterne i 30-60 sekunder i spilkogende vand sammen med de frosne ærter. Overhæld herefter med koldt vand og skær sukkerærterne i fine strimler. Du kan også bruge grønne asparges i stedet for sukkerærter.3
Varm en pande op med olivenolie og lun frikadellerne.4
Vend pasta, sukkerærter og ærter sammen med rucola og rød pesto og top med mozzarella. Smag til med salt og peber.5
Server kalkun- og kyllingefrikadellerne sammen med pastasalaten. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.