Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En simpel og lækker pastaret med fuldkornsspaghetti og hurtig hjemmelavet tomatsauce serveret med færdiglavede frikadeller. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 dlvand
- 70 gramtomatpuré
- 0.5 spsktørret oregano
- 400 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak dem fint.3
Varm en pande eller gryde op med lidt olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, vand, tomatpuré og oregano, og lad det hele simre i ca. 10 minutter. Blend evt. saucen, hvis familien bedst kan lide den sådan.4
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg frikadellerne, til de er blevet varme.5
Vend spaghettien sammen med tomatsaucen. Smag til med salt og peber.6
Server spaghettien i tomatsauce med de varme frikadeller til. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med revet parmesan.