Max 15 min.: Frikadeller serveret med spaghetti og tomatsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 dlvand
  • 70 gramtomatpuré
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 400 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frikadeller serveret med spaghetti og tomatsauce

I samarbejde med

En simpel og lækker pastaret med fuldkornsspaghetti og hurtig hjemmelavet tomatsauce serveret med færdiglavede frikadeller. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 dlvand
  • 70 gramtomatpuré
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 400 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak dem fint.

3. Varm en pande eller gryde op med lidt olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, vand, tomatpuré og oregano, og lad det hele simre i ca. 10 minutter. Blend evt. saucen, hvis familien bedst kan lide den sådan.

4. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg frikadellerne, til de er blevet varme.

5. Vend spaghettien sammen med tomatsaucen. Smag til med salt og peber.

6. Server spaghettien i tomatsauce med de varme frikadeller til. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med revet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre