Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Denne pastaret er super nem at lave og helt uden kød. Vi bruger en færdiglavet tomatsauce, løg og oliven, topper med frisk mozzarella og server med en blandet salat på siden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 400 gramtomatsauce
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- 500 gramfrisk fuldkornspasta
- 75 gramfærdig salatmix
- 1 spskeddike
- 1 kuglemozzarella
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Varm lidt olivenolie op i en sauterpande eller gryde. Svits løget og tilsæt tomatsauce og oliven. Lad tomatsaucen simre og smag til med salt og peber.2
Kog pastaerne som anvist på pakken.3
Vend den færdige salatblanding med lidt olivenolie, eddike, salt og peber.4
Server den friske pasta med tomatsauce, frisk mozzarella på toppen og sprød salat på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Det er nemt i dag, så lad dine børn dække bordet.