Max 15 min.: Frisk fuldkornspasta med tomatsauce, oliven og mozzarella

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 400 gramtomatsauce
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 75 gramfærdig salatmix
  • 1 spskeddike
  • 1 kuglemozzarella
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne pastaret er super nem at lave og helt uden kød. Vi bruger en færdiglavet tomatsauce, løg og oliven, topper med frisk mozzarella og server med en blandet salat på siden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Varm lidt olivenolie op i en sauterpande eller gryde. Svits løget og tilsæt tomatsauce og oliven. Lad tomatsaucen simre og smag til med salt og peber.

2. Kog pastaerne som anvist på pakken.

3. Vend den færdige salatblanding med lidt olivenolie, eddike, salt og peber.

4. Server den friske pasta med tomatsauce, frisk mozzarella på toppen og sprød salat på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Det er nemt i dag, så lad dine børn dække bordet.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre