Max 15 min.: Frisk pasta med baconsauce, timian og bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  frisk pasta
  • 200 grambacon i tern
  • 1 tskhvidløgspulver
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret timian
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 500 gramfrosne bønner
  • 1 stkcitron
  • 100 gramparmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pasta + bacon + fløde = syndig lykke! Og dobbelt op på lykkefølelsen når retten kun tager 15 minutter at lave! Vi serverer pastaen med sprøde bønner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Læg baconternene på en kold og tør pande og tænd for varmen. Steg baconstykkerne i 3-4 minutter. Tilsæt hvidløgspulver, smuldret grøntsagbouillon, timian og madlavningsfløde. Lad det hele simre, mens du fikser resten.

3. Kog bønnerne i letsaltet vand i et par minutter.

4. Smag nu saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft.

5. Servér den friske pasta med cremet baconsauce, revet parmesan på toppen og bønner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage saucen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre