Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Pasta + bacon + fløde = syndig lykke! Og dobbelt op på lykkefølelsen når retten kun tager 15 minutter at lave! Vi serverer pastaen med sprøde bønner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- frisk pasta
- 200 grambacon i tern
- 1 tskhvidløgspulver
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret timian
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 500 gramfrosne bønner
- 1 stkcitron
- 100 gramparmesan
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Læg baconternene på en kold og tør pande og tænd for varmen. Steg baconstykkerne i 3-4 minutter. Tilsæt hvidløgspulver, smuldret grøntsagbouillon, timian og madlavningsfløde. Lad det hele simre, mens du fikser resten.3
Kog bønnerne i letsaltet vand i et par minutter.4
Smag nu saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft.5
Servér den friske pasta med cremet baconsauce, revet parmesan på toppen og bønner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage saucen til.