Max 15 min.: Frisk pasta med fyldig basilikumsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 200 gramskiveskårne champignon
  • 150 gramcreme fraiche 18%
  •  parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frisk pasta med fyldig basilikumsauce

I samarbejde med

En smagfuld pastaret med frisk pasta og en fyldig basilikumsauce med champignoner, cherrytomater, basilikum og creme fraiche toppet med parmesan. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 200 gramskiveskårne champignon
  • 150 gramcreme fraiche 18%
  •  parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

3. Skyl cherrytomater og basilikum. Skær cherrytomaterne i halve og pluk bladene af basilikumstilkene.

4. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og champignoner.

5. Tilsæt cherrytomaterne og lad dem stege med i et par minutter.

6. Sluk for blusset og vend basilikum og creme fraiche sammen med grøntsagerne. Smag til med salt og peber.

7. Server den friske pasta med basilikumsauce og top med friskrevet parmesan. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn plukke basilikumbladene af stilkene og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre