Max 15 min.: Frisk pasta med grønt og kidneybønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 1 stksquash
  • 1 dåsekidneybønner
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 400 gramfærdig pastasauce
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  parmesan
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super hurtig pastaret med frisk fuldkornspasta og en lækker tomatsauce med squash, champignoner og kidneybønner. Hele herligheden vendes i en færdiglavet pastasauce med masser af smag. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl squashen og kidneybønnerne og skær squashen i små tern.

3. Varm en pande op med olivenolie og svits squash og champignoner. Tilsæt pastasauce og kidneybønner og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

4. Server den friske pasta med squash, champignoner og kidneybønner vendt i pastasaucen. Top med friskrevet parmesan. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle squashen og dække et fint bord.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre