Max 15 min.: Frisk pasta med kødboller, flødesauce og tomatsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 grammedisterpølse
  • 1 fedhvidløg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1.5 dlvand
  • 1.5 dlpiskefløde
  •  frisk pasta
  • 250 gramcherry blommetomater
  • 1 stkrødløg
  • 1 kuglemozzarella
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 0.5 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Farsen fra medister er en super hurtig måde at lave kødboller på. Her serverer vi dem i en smagfuld flødesauce sammen med frisk pasta og italiensk tomatsalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Klip hul i den ene ende af medisterpølsen. Klem små kødboller ud og steg dem på panden i olie.

2. Når kødbollerne har stegt et par minutter, tilsættes presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, oregano, vand og fløde. Lad det hele simre mens du fikser resten.

3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

4. Skyl tomaterne og halver dem. Skræl og skær løg i fine skiver. Dræn mozzarellaen og riv den i mindre stykker. Hak basilikum fint. Bland salaten med olie, citronsaft, salt og peber.

5. Smag nu saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft.

6. Servér den friske pasta med kødboller, flødesauce og tomatsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive mozzarellaen i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre