Max 15 min: Frisk pasta med kylling i cremet grøntsagssauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 1 fedhvidløg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 500 gramfrisk pasta
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lynhurtig aftensmad med frisk pasta med kylling, der er vendt i en cremet flødesauce med masser af grønt. Vi har brugt en lækker italiensk-inspireret grøntsagsblanding fra REMA 1000, men du kan også bruge andre grøntsager. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg de frosne grøntsager på en pande i lidt olivenolie i 3-5 minutter. Tilsæt kyllingetern, presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, oregano og madlavningsfløde. Lad det hele simre mens du fikser resten.

2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

3. Skyl agurken og skær den i stave til gnavergrønt.

4. Smag saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft.

5. Servér den friske pasta med kylling, cremet flødesauce og agurkestave. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage saucen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre