Max 15 min.: Frisk pasta med kylling og italiensk grøntsagsblanding

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 75 gramrød pesto
  • 500 gramfrisk spinatpasta
  • 200 gramsnackgulerødder
  • 100 gramparmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en lynhurtig pastaret med hakket kyllingekød og færdig italiensk grøntsagsblanding fra REMA 1000, som vi topper med revet parmesan og gulerødder som grønt tilbehør. Mega nemt og super lækkert. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg den frosne grøntsagsblanding i en gryde i lidt olivenolie - pas på olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne har meget vand i sig.

2. Lad blandingen stege i fem minutter, tilsæt hakket kyllingekød og brun det godt af. Tilsæt hakkede tomater, smuldret grøntsagsbouillon og pesto. Smag til med salt og peber og evt lidt ekstra krydderier - f.eks. oregano, timian eller basilikum, hvis du har det på lager.

3. Kog pastaen som anvist på pakken. Skyl snackgulerødderne.

4. Server den friske pasta toppet med kødsovs, revet ost på toppen og snackgulerødder som gnavergrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i sovsen, skylle gulerødderne og dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre