Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En dejlig nem pastaret med frisk fuldkornspasta, skinkestrimler, ærter og fløde. Serveret med grønne bønner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramgrønne bønner
- 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 2.5 dlcremefine 15%
- 200 gramskinkestrimler
- 250 gramfrosne ærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Bring to gryder med letsaltet vand i kog. Skær enderne af de friske bønner og kog dem i ca. 5 min. i den ene gryde. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken i den anden gryde.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Varm olivenolie op i en dyb pande eller en gryde. Svits løg og hvidløg og tilsæt cremefine. Lad det simre i ca. 5 min.3
Tilsæt skinkestrimler og ærter og lad det hele simre i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.4
Server den friske pasta med skinke i flødesauce og sprøde grønne bønner på siden. Velbekomme!Tip
Tips til minde børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.