Max 15 min.: Frisk pasta med skinke i flødesauce. Hertil grønne bønner.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramgrønne bønner
  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 200 gramskinkestrimler
  • 250 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En dejlig nem pastaret med frisk fuldkornspasta, skinkestrimler, ærter og fløde. Serveret med grønne bønner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bring to gryder med letsaltet vand i kog. Skær enderne af de friske bønner og kog dem i ca. 5 min. i den ene gryde. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken i den anden gryde.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Varm olivenolie op i en dyb pande eller en gryde. Svits løg og hvidløg og tilsæt cremefine. Lad det simre i ca. 5 min.

3. Tilsæt skinkestrimler og ærter og lad det hele simre i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.

4. Server den friske pasta med skinke i flødesauce og sprøde grønne bønner på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til minde børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre