Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker pastaret med hvidløgsmarinerede koteletter i strimler, en italienskinspireret grøntsagsblanding og hakkede tomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 terningsvinebouillon
- 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær koteletterne i strimler.2
Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits koteletstrimlerne. Tilsæt grøntsagsblandingen og steg det i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad det hele simre i ca. 7 min. Smag til med salt og peber.3
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.4
Server den friske pasta med koteletstrimler i fyldig tomatsovs. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med revet parmesan.