Frisk pasta med svinekød i fyldig tomatsovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terningsvinebouillon
  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frisk pasta med svinekød i fyldig tomatsovs

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Her har vi lavet en lækker pastaret med hvidløgsmarinerede koteletter i strimler, en italienskinspireret grøntsagsblanding og hakkede tomater. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terningsvinebouillon
  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skær koteletterne i strimler.

2. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits koteletstrimlerne. Tilsæt grøntsagsblandingen og steg det i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad det hele simre i ca. 7 min. Smag til med salt og peber.

3. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

4. Server den friske pasta med koteletstrimler i fyldig tomatsovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med revet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre