Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker wok-ret med fuldkornsnudler og friske grøntsager. Vi topper hele herligheden med spejlæg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfuldkornsnudler
- 125 grambønnespirer
- 125 gramsukkerærter
- 3 stkforårsløg
- 200 gramrevne gulerødder
- 4 stkæg
- 3 spsksoya
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl bønnespirer, sukkerærter og forårsløg. Skær forårsløg i tynde skiver. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits alle grøntsagerne.3
Varm en anden pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.4
Vend nudlerne sammen med grøntsagerne og tilføj soya og limesaft.5
Server nudlerne vendt med grøntsager og top med spejlæg. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med ristede sesamfrø.