Max 15 min.: Fuldkornsnudler med grøntsager og spejlæg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfuldkornsnudler
  • 125 grambønnespirer
  • 125 gramsukkerærter
  • 3 stkforårsløg
  • 200 gramrevne gulerødder
  • 4 stkæg
  • 3 spsksoya
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker wok-ret med fuldkornsnudler og friske grøntsager. Vi topper hele herligheden med spejlæg. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl bønnespirer, sukkerærter og forårsløg. Skær forårsløg i tynde skiver. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits alle grøntsagerne.

3. Varm en anden pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

4. Vend nudlerne sammen med grøntsagerne og tilføj soya og limesaft.

5. Server nudlerne vendt med grøntsager og top med spejlæg. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Top med ristede sesamfrø.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre