Max 15 min.: Fuldkornssandwich med æg og rejer. Hertil grønne bønner.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfrosne rejer
  • 6 stkæg
  • 300 gramgrønne bønner
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 3 stktapastomater
  • 0.5 stkagurk
  • 6 stksandwichklemmer
  •  mayonnaise
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Fuldkornssandwich med æg og rejer. Hertil grønne bønner.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Nemme fuldkornssandwich med kogte æg, rejer, spinat, agurk, tomat og mayonnaise. Serveret med friske bønner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramfrosne rejer
  • 6 stkæg
  • 300 gramgrønne bønner
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 3 stktapastomater
  • 0.5 stkagurk
  • 6 stksandwichklemmer
  •  mayonnaise
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Hæld de frosne rejer op i en skål med koldt vand og lad dem tø op. Bring to kasseroller i kog, én til æggene og én til de grønne bønner.

2. Kog æggene i 8-10 min. og overhæld dem straks med koldt vand.

3. Skær enderne af de friske bønner og kog dem i ca. 5 min.

4. Skyl spinaten, tomaterne og agurken. Skær agurken og tomaterne i skiver.

5. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien lave deres egen yndlingssandwich. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinat, tomater og agurk.

Ekstra smag: Top med friskhakket dild og citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre