Max 15 min.: Gnocchi med svampe og skinke i flødesauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramgnocchi
  • 200 gramchampignon
  • 350 gramskinkestrimler
  • 1.25 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spskhvidløgspulver
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 stkcitron
  • 500 gramfriske ærter
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Gnocchi stammer fra Italien og består af mosede kartofler, som vi i denne opskrift steger i olie, så de får en sprød skorpe. Vi topper dem med en lækker svampesovs med skinke og serverer friske ærter til. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg gnocchierne på en pande i lidt olivenolie ved middel varme. Vend dem undervejs så de får farve på alle sider.

2. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Steg dem i en gryde med smør i et par minutter. Tilsæt skinke og steg videre til skinken har fået lidt farve.

3. Tilsæt madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, hvidløgspulver og oregano. Lad det simre og smag til med salt, peber og saften fra en citron.

4. Server de stegte gnocchier med svampesovs og friske ærter. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære champignoner i kvarte. De kan også røre i saucen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre