Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lynhurtig opskrift med bøffer skåret af grillfilet, nye kartofler, flødesauce og en hurtig salat med radiser og olivenmix. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramnye danske kartofler
- 1 stkmarineret grillfilet
- 2 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktimian
- 1 bundtradiser
- 75 gramsalatmix
- 90 gramolivenmix
- dressing efter eget valg
- olie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand. Hvis kartoflerne er store så skær dem i mindre stykker.2
Skær fileten ud til bøffer. Steg dem på en pande i olie. Husk at få al marinaden med, da det giver en lækker sauce.3
Når bøfferne er brunet på begge sider, tilsættes madlavningsfløde, smuldret bouillon og timian. Lad det hele simre til kødet er gennemstegt. Smag saucen til med salt og peber. Er saucen for tynd, kan du tilsætte majsstivelse rørt ud i lidt vand.4
Skyl radiserne og skær dem i mundrette bidder - nogle af radiserne kan serveres hele som snacks.5
Skyl salaten og bland radiser med oliven, salat og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.6
Server bøfferne med kartofler, sauce og salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære radiserne i mundrette stykker og blande salaten.