Max 15 min.: Grillede pølser med cremet kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 480 gramgrillpølser
  • 1 bundtradiser
  • 3 stkforårsløg
  • 140 gramløse majs
  • 50 gramærteskud
  • 3 dlymer
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 1 spsksød sennep
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  ketchup
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Grillede pølser med cremet kartoffelsalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Grillpølser og kartoffelsalat er en klassiker sammen. Her har vi lavet en cremet kartoffelsalat med majs, forårsløg, radiser og ærteskud. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 480 gramgrillpølser
  • 1 bundtradiser
  • 3 stkforårsløg
  • 140 gramløse majs
  • 50 gramærteskud
  • 3 dlymer
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 1 spsksød sennep
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  ketchup

Fremgangsmåde

1. Skrub eller skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt med saltet vand, til de er lige nøjagtigt møre, når du prikker i dem med en gaffel. Pas på de ikke får for meget - så falder de fra hinanden, når de røres sammen med de øvrige ingredienser. Hæld vandet fra kartoflerne og overhæld dem med koldt vand, så de køler af. Skær dem herefter i skiver.

2. Grill pølserne på grillen - eller steg dem på en pande. Lav salaten klar imens.

3. Skyl radiser og skær dem i både. Skær top og bund af forårsløgene og hak dem i fine ringe. Dræn majs. Skyl ærteskud.

4. Bland ymer, mayonnaise, karry og sød sennep sammen med radiser, forårsløg, majs og kartofler - top med ærteskud. Krydr med salt og peber og smag til.

5. Server pølserne med den cremede kartoffelsalat og ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære radiser i stykker og blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre