Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Grillpølser og kartoffelsalat er en klassiker sammen. Her har vi lavet en cremet kartoffelsalat med majs, forårsløg, radiser og ærteskud. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 480 gramgrillpølser
- 1 bundtradiser
- 3 stkforårsløg
- 140 gramløse majs
- 50 gramærteskud
- 3 dlymer
- 3 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- 1 spsksød sennep
- salt
- peber
- olivenolie
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Skrub eller skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt med saltet vand, til de er lige nøjagtigt møre, når du prikker i dem med en gaffel. Pas på de ikke får for meget - så falder de fra hinanden, når de røres sammen med de øvrige ingredienser. Hæld vandet fra kartoflerne og overhæld dem med koldt vand, så de køler af. Skær dem herefter i skiver.2
Grill pølserne på grillen - eller steg dem på en pande. Lav salaten klar imens.3
Skyl radiser og skær dem i både. Skær top og bund af forårsløgene og hak dem i fine ringe. Dræn majs. Skyl ærteskud.4
Bland ymer, mayonnaise, karry og sød sennep sammen med radiser, forårsløg, majs og kartofler - top med ærteskud. Krydr med salt og peber og smag til.5
Server pølserne med den cremede kartoffelsalat og ketchup. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære radiser i stykker og blande dressingen.