Max 15 min.: Grillede sandwich med hamburgerryg, mozzarella og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 skivegroft sandwichbrød
  • 1 stkhjertesalat
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stksnackpeber
  • 2 kuglemozzarella
  • 100 gramrød pesto
  • 140 gramhamburgerryg i skiver
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er både super lækkert og mega nemt at få sandwich til aftensmad. Her serverer vi dem med pesto, mozzarella, hamburgerryg og grøntsager. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær brødet i skiver. Pensl skiverne med lidt olivenolie på den ene side og grill dem i et toastjern eller rist dem på en pande, i ovnen eller i en brødrister.

2. Skyl og skær salat, agurk og peberfrugter i skiver. Hæld vandet fra mozzarellaen og skær den i skiver.

3. Smør den ene side af det ristede sandwichbrød med lidt pesto.

4. Byg ovenpå med skyllet agurk i skiver, peberfrugter i skiver, hamburgerryg, mozzarella i skiver og skyllet salat. Afslut med en skive brød smurt med pesto.

5. Hvis der er agurk og peberfrugter tilovers, kan du servere dem som tilbehør til sandwichen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver. De kan også skære mozzarella i skiver og smøre deres egen sandwich.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre