Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Her har vi lavet en lynhurtig opskrift til grillen med ferske grillpølser serveret med hvidløgsflutes og broccolisalat. Ferske grillpølser findes oftest i køledisken i grillsæsonen ved siden af hakket kød m.m. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 360 gramfersk grillpølse
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 1 stkbroccoli
- 3 stktomater
- dressing efter eget valg
- ketchup
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne til de er, som du bedst kan lide dem.2
Tilbered hvidløgsflutene som anvist på pakken - du kan give dem en tur på grillen ude i siden over svag varme eller varme dem i ovnen.3
Del broccolien i små buketter og giv dem et hurtigt opkog i saltet vand i et par minutter og overhæld dem herefter med koldt vand.4
Skyl tomaterne og skær dem i mundrette bidder. Bland broccoli og tomater med dressing efter eget valg - f.eks. en honey mustard dressing.5
Server de stegte pølser med hvidløgsflutes, broccolisalat og ketchup. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten og vende pølserne. Og så kan de jo også hjælpe til med at dække bord!