Max 15 min.: Grillpølser med hvidløgsflutes og hurtig broccolisalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 360 gramfersk grillpølse
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 1 stkbroccoli
  • 3 stktomater
  • 1 dlhoney mustard dressing
  •  ketchup
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lynhurtig opskrift til grillen med ferske grillpølser serveret med hvidløgsflutes og broccolisalat. Ferske grillpølser findes oftest i køledisken ved siden af hakket kød m.m. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne til de er, som du bedst kan lide dem.

2. Tilbered hvidløgsflutene som anvist på pakken - du kan give dem en tur på grillen ude i siden over svag varme eller varme dem i ovnen.

3. Del broccolien i små buketter og giv dem et hurtigt opkog i saltet vand i et par minutter og overhæld dem herefter med koldt vand.

4. Skyl tomaterne og skær dem i mundrette bidder. Bland broccoli og tomater med honey mustard dressing.

5. Server de stegte pølser med hvidløgsflutes, broccolisalat og ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten og vende pølserne. Og så kan de jo også hjælpe til med at dække bord!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre