Max 15 min.: Grillspyd med pølser, kartofler og tzatziki

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramnye kartofler
  • 1 stksquash
  • 4 stkfrankfurter
  • 1 stkagurk
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  grillspyd
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Grillspyd med pølser, kartofler og tzatziki

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Lynhurtig aftensmad med nemme grillspyd med pølser og grønt, som serveres med nye kartofler og tzatziki. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramnye kartofler
  • 1 stksquash
  • 4 stkfrankfurter
  • 1 stkagurk
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  grillspyd
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Fyr op under grillen - eller tænd ovnen på 225 grader varmluft.

2. Skrub kartoflerne og kog dem i rigeligt med saltet vand, til de lige nøjagtigt er blevet møre, når du prikker i dem med en gaffel.

3. Skyl squashen og skær den i grove tern. Skær pølserne i skiver. Sæt skiftevis et stykke pølse og et stykke squash på spyd.

4. Krydr spyddene med salt og peber og steg dem på grillen eller i ovnen i 10-15 minutter, til de har fået farve. Husk at stege dem på alle sider.

5. Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Pres derefter væden ud af den revne agurk - du kan gøre det med hænderne eller i et rent viskestykke. Rør agurken sammen med creme fraiche og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

6. Server de lækre spyd med kartofler og tzatziki. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære squash i tern og pælser i skiver. De kan også sætte pølser og grøntsager på spyd.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre